Batavenweg 9, 5349 BC Oss
Maandag - Vrijdag 08:30-17:00
0412 402 373

Laadstations

Auto- oplaadpunten, eenvoudig te bedienen en te beheren.

Bij VA Duurzaam zijn we fan van elektrisch rijden. Waarom? Heel simpel, dit biedt ons allemaal een groenere en duurzame toekomst. Daarnaast vinden we dat het opladen van uw auto niet alleen een noodzaak is, maar zien we het oplaadpunt als onderdeel van uw smart home of smart building. Het oplaadpunt houdt rekening met het stroomverbruik in huis of gebouw en werkt samen met eventuele andere duurzame oplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. De laad-oplossing die wij bij u installeren, biedt u comfort, gemak en de zekerheid van een volle accu.

Oplaadpunten voor thuis

Bent u in het bezit van een elektrische auto en heeft u de ruimte om deze op uw eigen terrein te parkeren? Dan is het erg aantrekkelijk om te kiezen voor een elektrische oplaadpunt thuis. Je hebt altijd een beschikbaar oplaadpunt en rijdt voortaan altijd met een volle accu weg. Bij de keuze voor een laadpaal voor thuis moet u rekening houden met verschillende factoren, zoals het type auto en de thuissituatie. Interesse in een laadpaal thuis? Laat uw gegevens achter en we helpen je graag verder!

Oplaadpunten voor bedrijven

Door de toename van het aantal elektrische auto’s op de weg, neemt ook de vraag naar oplaadpunten in rap tempo toe. Als eigenaar van een pand of bedrijf kunt u uw bezoekers van dienst zijn door op locatie oplaadpunten aan te bieden. U stimuleert een emissievrije toekomst en u kunt uw investering rendabel maken. Wij informeren u graag over de regelgeving en de mogelijkheid om te profiteren van subsidies. Interesse in een laadoplossing voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en we helpen u graag verder!

Regelgeving

Heeft u een bedrijf of commercieel gebouw met 10 of meer parkeerplaatsen? Dan is het vanaf 2020 verplicht om op minimaal 10% ervan een oplaadpunt te hebben staan. Het betreft nu nog een regel voor nieuwe en grondig gerenoveerde gebouwen, maar deze gaat vanaf 2025 ook gelden voor bestaande panden.