Batavenweg 9, 5349 BC Oss
Maandag - Vrijdag 08:30-17:00
0412 402 373

Verduurzamen

Een verantwoorde investering nu en voor de toekomst

Schommelende energieprijzen, klimaatverandering, en een oplopend tekort aan fossiele brandstoffen: de keuze voor duurzame energie is steeds meer een vanzelfsprekendheid.

Belangrijk voor meer duurzaamheid is het gebruik van duurzame energie. We maken al te lang en te veel gebruik van fossiele brandstoffen, die ook nog eens schadelijk zijn voor het milieu. Het gaat bijvoorbeeld om aardgas en energie uit kolencentrales. De gevolgen daarvan worden steeds duidelijker, waarmee de noodzaak toeneemt om hier wat aan te doen. Er komt veel CO2 in de lucht terecht wat de ozonlaag afbreekt en waardoor de temperatuur op aarde toeneemt en het klimaat verandert. We maken steeds meer gebruik van duurzame energie, waarmee we het milieu en klimaat kunnen ontlasten.

Er is sprake van veel duurzame ontwikkelingen. Dankzij diverse technieken kunnen we daar in huizen en bedrijven gebruik van maken. We gebruiken zonne-energie om elektriciteit op te wekken, rijden we met elektrische auto’s, gebruiken energiezuinige verlichting, passen alternatieve verwarmings- en koel systemen toe en automatiseren onze gebouwen. Dit alles laat zien hoe we allemaal ons steentje bij kunnen bijdragen.

Duurzame installaties koopt u niet voor een korte periode, deze dienen voor jaren rendement te zorgen. Daarom helpt ons team van deskundige vakmensen u graag, en dit doen we al jaren. Het stopt bij ons niet na vakkundige installatie, onze service gaat verder. Heeft u vragen dan beantwoorden wij deze en helpen wij u verder. Wij bieden u oplossingen.