Batavenweg 9, 5349 BC Oss
Maandag - Vrijdag 08:30-17:00
0412 402 373

Zonnepanelen

100% schone energie, hoog rendement.

Als u graag bespaart op uw energierekening én daarbij bijdraagt aan een beter milieu, kiest u voor zonnepanelen.

Als u graag bespaart op uw energierekening én daarbij bijdraagt aan een beter milieu, kiest u voor zonnepanelen. U wekt uw eigen groene energie op met zonnepanelen. Hierdoor weet u zeker dat uw stroom altijd van een duurzame energiebron komt en draagt u bij aan een beter klimaat. Met zonnepanelen verbeterd u het energielabel van uw huis. U hebt namelijk minder stroom per jaar nodig van uw energiemaatschappij. Hierdoor wordt uw huis meer waard.

Steeds meer bedrijven kopen zonnepanelen. De één doet het voor het milieu, de ander om extra financieel rendement te maken. De fiscus stimuleert ondernemers om zonnepanelen te kopen. Hoe dit in elkaar steekt bespreken wij graag met u tijdens een vrijblijvend advies.

Zonnepanelen vormen de basis van de zonnestroominstallatie. Het is daarom van groot belang een zonnepaneel te kiezen, waar u de komende 25 jaar of langer van op aan kunt. Ons assortiment bestaat uit blauwe en zwarte (Full Black) mono kristallijne zonnepanelen en glas-glas zonnepanelen.

Wat voorop staat bij al onze installaties zijn de kwaliteit, veiligheid, prijs, prestaties, rendement, garantie en natuurlijk uw tevredenheid. Interesse in zonnepanelen? Laat uw gegevens achter en we helpen u graag verder

Omvormer
De omvormer is een essentieel onderdeel van de zonnestroominstallatie en vormt het hart van de installatie. De omvormer bepaalt in grote mate de opbrengst van het zonnepanelensysteem. De omvormer dient maximaal afgestemd te zijn op het aantal zonnepanelen. Uitgangspunten bij de keuze van een omvormer zijn de capaciteit, technische levensduur, opbrengst, prijs en garantie.

Monitoren
Om de zonnestroominstallatie te beheren is deze te monitoren door bijvoorbeeld een App. De monitoring van zonnestroominstallaties geeft informatie over de opbrengst van het systeem. Dit gebeurt op dag, maand en jaarbasis. Maar ook onverwachte verstoringen worden gemeld zodat direct actie kan worden ondernomen en uw zonnestroominstallatie maximaal blijft produceren en rendement levert.

Montage systeem
Zonnepanelen dienen degelijk gemonteerd te worden. Omdat zonnepanelen een lange levensduur hebben, dienen de montage systemen hierop afgestemd te zijn. Om gewicht te beperken bestaan de materialen van de montage systemen vaak uit degelijk duurzaam en licht aluminium. Om een fraai uiterlijk , en één geheel te realiseren met de zwarte zonnepanelen worden de in het zicht liggende onderdelen, zwart afgewerkt.